Osvojte si pítí vody

27.10.2010 21:37

 

Osvojte si zvyk pití vody pro celý život a my zařídíme rozvoz vody až k Vám na stůl...

Vaším cílem je pít vodu pravidelně v průběhu celého dne. Vyhýbejte se pití nadměrného množství najednou nebo příliš rychle, nebo: pak proteče organismem, aniž by mu přinesla jakýkoliv užitek. Několik prvních dní patrně budete muset častěji na toaletu, protože organismus není na také množství vody zvyklý a bude se muset přizpůsobit. Možná zaznamenáte také úbytek váhy a centimetrů.Zásoby vody se totiž stávají zbytečnými v takovém rozsahu, a tak se jich buňky budou postupně zbavovat. Na následujících řádcích nabízíme návod, jak si osvojit návyk pití vody 8krát denně:

Po probuzení.

Organismus ztrácí vodu v průběhu spánku, proto po probuzení vypijte velkou sklenici teplé vody. Můžete si ji ochutit plátkem citrónu, který nejen zpříjemní chu: vody, ale navíc má ještě čistící účinky.

Snídaně.

Zapomeňte na kávu. Dopřejte si raději koktejl Formule 1. Nápady na jeho přípravu jsou nekonečné - doporučujeme například lahodný ovocný koktejl, který dodá organismu nejen vodu, ale i nezbytné živiny. Pokud opravdu bez kávy nemůžete být, vyzkoušejte jemnější alternativu - Instantní rostlinný koncentrát.

Dopoledne.

Vypijte velkou sklenici vody a dopřejte si š:avnaté osvěžující ovoce (hroznové víno, kiwi, meloun, jahody) nebo zeleninovou přesnídávku.

Oběd.

Správnou volbou je polévka - nejlépe plná křupavé zeleniny. Asi půl hodiny před jídlem vypijte sklenici vody (vhodné zejména pro ty, kteří se snaží zhubnout - vytváří pocit plnosti).

Odpoledne.

Vypijte další sklenici vody dříve, než se vydáte ze zaměstnání na cestu domů. A navíc si dopřejte další šálek Instantního rostlinného koncentrátu. Báječně vás povzbudí.

Po práci.

Při přípravě večeře vypijte sklenici

vody a snězte kus čerstvé zeleniny nebo

zeleného salátu.

Večer.

 Pozdě v noci se vyhýbejte alkoholu a kofeinu

- způsobují dehydrataci organismu a k tomu

ještě budete muset dlouho do noci chodit na

toaletu. Místo toho si dopřejte Rostlinný

koncentrát z Aloe. Perfektně se hodí po jídle.

Je lahodný a má uklidňující účinky.

Před spaním. Vypijte poslední sklenici vody

a nezapomeňte ztlumit topení.

Náš tip. 

Nemáte-li v zaměstnání k dispozici

zásobník s vodou, zavolejte na AQUAprofis a máte vystaráno můžete psát ,volat zde: aquaprofis.webnode.cz/kontakt/

 

 

 

 

Kontakt

AQUAPROFIS – prodej a rozvoz pramenité vody IČO: 43149065
Na Bělidlech 121/III,
290 01 Poděbrady
tel: +420 777 133 711
info@aquaprofis.cz